Despre noi

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat să găsească soluții pentru perfecționarea metodelor folosite în ceea ce priveşte încălzirea locuințelor, de la tradiționalul foc în sobă, până la cele mai moderne şeminee, cu proprietăți izolatoare și ignifuge.

 

 

Plăcile de teracotă pot fi componentele de bază utilizate în sistemele de amenajare a locuințelor, grădinilor, curților interioare, dând un aspect tradiţional şi de efect. Pe lângă aspectul decorativ, teracota se folosește cu succes la căptușirea şi construirea sobelor tradiţionale, având o rezistență ridicată de până la 1200℃.

 

Datorită dragostei pentru tradiţie, popor şi meşteşug, în anul 2014 a luat naştere compania S.C. TERRA CONCEPT S.R.L. Misiunea noastră a fost încă de la început posibilitatea de a oferi clienţilor produselor calitative, cu proprietăţi cât mai bine definite, la preţuri accesibile oricărei persoane. Din dorinţa de a acoperi cât mai multe nevoi, opţiunile sunt numeroase, astfel încât se poate opta pentru achiziţionarea unei sobe de teracotă mobilă sau fixă, cu plită pentru gătit (cu unul, două, trei ochiuri) sau cu etajere ceramice.

 

Pe lângă gama prezentată, care poate fi consultată în catalogul online, S.C. TERRA CONCEPT S.R.L. poate furniza la cerere sobe personalizate, în funcţie de nevoile şi dorinţele clientului. În concluzie, numărul de cahle, rânduri, coloane, inclusiv design-ul final al sobei şi culoarea, permit conceperea unor modele noi, întocmai după specificaţiile doritorului.

 

Descoperă universul teracotei pe www.teracote.ro, pe pagina de Facebook: TERACOTE sau la sediul nostru din comuna Domneşti, judeţul Argeş, unde pământul este prezentat în forme uluitoare cu ajutorul iscusinţei mâinilor dibace, rezultând surse de căldură, cu proprietatea de a încălzi orice tip de locuinţă, pentru care garantăm calitatea.